22 ΧΡΟΝΙΑ Το ιστορικό του γραφείου

image "Στα 22 χρόνια που εργάζομαι σαν δημιουργός, ένα πράγμα συνεχίζει να με ενθουσιάζει, η στιγμή που κάποιος πελάτης μου ζητά μια νέα ιδέα, γιατί τελικά... όλα είναι μια ιδέα.”

  • Εμπειρία, ταλέντο και γνωσή σε ότι κάνουμε!
  • Ποιότητα, Εγγύηση και Πρωτότυπες ιδέες!
  • Εξυπηρέτηση, σύγχρονος εξοπλισμός,
    νέο περιβάλλον και ευέλικτο ωράριο!

image Το γραφείο έκανε έναρξη στην πόλη της Λιβαδειάς Βοιωτίας
το 1996. Γρήγορα ξεδιπλώθηκε η ικανότητα, η φαντασία και εγγυημένη διαφημιστική επιτυχία μας. Όλοι οι πελάτες μας αναγνώρισαν τη πρωτοτυπία και την άξια προσπάθεια να αναδείξουμε την δουλειά τους και να σημειώσουμε απανωτές επιτυχημένες καμπάνιες. Το όνομα του γραφείου μας συνεχίζει να είναι το κορυφαίο στη περιοχή της Βοιωτίας και στις γύρω περιοχές των άλλων νομών.
Η Διαφήμιση, Οι εκτυπώσεις, Η Διακόσμηση, ο σχεδιασμός Ιστοσελίδων αλλά και συνεχόμενες προτάσεις ιδεών, μας έχουν τοποθέτηση πολύ ψηλά στην προτίμηση των επαγγελματιών αλλά και των ιδιωτών που συνεργάστηκαν και συνεχίζουν να συνεργάζονται μαζί μας και αυτό θα συνεχιστεί.

slider slider slider slider slider slider slider slider

Το γραφείο μας βρίσκεται σε πολύ κεντρικό σημείο στη Λιβαδειά. Στο χώρο αυτό συμπληρώνουμε 22 χρόνια και πλέον μετά την ανακαίνιση που έγινε το 2012, είναι ένας αξιοπρόσεχτο σημείο για την πόλη καθώς έκανε αίσθηση η διακοσμητική μας πρόταση. ¶νετο και δημιουργικό γραφείο για εμάς που λειτουργούμε καθημερινά σε αυτό το χώρο, αλλά και όμορφο, άνετο και αισθητικά αποδεκτό για τους πελάτες μας, που μας επισκέπτονται για τις δουλειές τους.

theme customization

image

Σπούδασα στα εργαστήρια ελευθέρων σπουδών στον ΑΚΤΟ (Αθηναϊκός Καλλιτεχνικός Τεχνολογικός Όμιλος) στο τμήμα Γραφιστών "Graphic design" παρακολουθώντας παράλληλα και ιδικότητες Διακόσμηση και Βιομηχανικό σχέδιο, αποφοίτητσα το 1995 έχοντας και Diploma of Higher Education in Graphic Art από το MIDDLESEX UNIVERSITY of London. Έχω 5 χρόνια Δοιηκιτική εμπειρία σε Ραδιοφωνικό σταθμός (Ελληνικός fm Λιβαδεια) 1997 - 2001 όταν ο σταθμός ήταν στις μεγάλες
του στιγμές με ταλαντούχους συνεργάτες. Στη διακόσμηση εσωτερικών και εξωτερικών χώρων
έχω συμμετάσχει σαν δημιουργός αλλά και σαν υπέυθυνος σε πολλά μαγαζιά και οικιακούς χώρους.
Τέλος έχω σχεδιάσει ιδιαίτερους επαγγελματικούς εξοπλισμούς και βιτρίνες καταστημάτων.

Υποστήριξη
Πάντα εδώ... πάντα δίπλα σας!

Είμαι στη διάθεση σας καθημερινά για συμβουλές και προτάσεις, που θα σας αφαιρέσουν προβληματισμούς,
τυχόν λάθη και αστοχίες στην προβολή σας.

Επικοινωνία
Καθημερινά και χωρίς διακοπές!

Είμαι καθημερινά στη διάθεση σας για να επικοινωνήτε μαζί μου στο 6944 548 100 ή στο γραφείο μας στο 22610 80567, αλλά καιστο προσωπικό μου e-mail: kontosadv@gmail.com